woensdag 26 oktober 2011

Dom blondje.

Voor mijn hobby moest ik in Zoetermeer zijn. Niet bij de deur maar goed voorbereid vond ik het zwembad meteen . Het was vroeg opstaan want de officials werden verwacht om half negen binnen te zijn voor twee volle dagen aan de bak. Aangezien het behoorlijk ver reizen was kregen de mensen die boven de 100 k.m enkel reis kwamen een overnachting. Toen begon de pret. Het was donker toen zaterdag de eerste helft gestreden was en met het adres van het hotel op zak werd ik geacht daar blindelings  naar toe te rijden. Gelukkig waren er meer mensen die wel de weg wisten en zo zei een van de andere juryleden: "rij maar achter mij aan". Ik stapte in mijn auto en volgde de auto die had staan te wachten. Op een gegeven moment reed die een grote weg op. Ik raakte bijna in paniek, dat kon nooit goed zijn want deze weg, dat zag ik zelfs in het donker, had ik nooit gereden. Wie was ik achterna gereden? Bij de eerste de beste gelegenheid draaide ik om, terug naar het zwembad. Want vandaar uit was voor mij de enige manier om zelf de weg te vinden. Opnieuw gestart en onderweg nog een keer gevraagd. Eindelijk kwam ik aan op het juiste adres. Ik melde me bij de balie waarop de dienstdoende man zei. "Ga maar snel naar je collega's want die zijn bijna in alle staten dat u er nog niet was". Wat bleek nu, de auto die ik gevolgd was was wel de goede geweest en die mensen snapte er helemaal niets meer van dat ik halverwege omdraaide. Als ik even beter opgelet had welke hun auto was, was er dus helemaal niets aan de hand geweest. En dat wil naar Barcelona.
Groetjes.

12 opmerkingen:

J@n. zei

Naar Barcelona heb je het wel wat makkelijker, je hebt een mannetje die je brengt en haalt naar en van Schiphol en in het vliegtuig zit een mannetje achter het stuur die al vaker die kant is uitgeweest en verder heb je nog je twee dochters bij je.
Trouwens met dat zwemgebeuren heb je toch maar mooi in heel Nederland de weg gevonden voor je de hulp had van 'TomTom.
Het gaat nog niet zo slecht.
Groeten. J@n.

joke zei

Dank je, dat lucht op.:-).
Groetjes.

Billy zei

je bent er uiteindelijk geraakt, Joke
En dat is wat telt...

Groetjes!

Jeroen zei

Er is niks mis mee zelf mee te denken. Logisch dat je dacht fout te zitten. Toevallig pakte het nu anders uit. Gelukkig is alles nog goed gekomen. En van onze fouten kunnen we leren. Het zal je niet nog eens gebeuren.

plato zei

Nou, ik kan me je paniek goed voorstellen. Gelukkig is het prima afgelopen.

Ha, Jan heeft voor alles een mannetje. Zo grappig. Maar jij staat zelf ook je mannetje. Dus er kan niks fout gaan in Barca. Gewoon lekker genieten.

Mar zei

Zoetermeer, dat is bij mij om de hoek!!! Je had hier ook kunnen logeren! Maar je was natuurlijk samen met de andere dames.
Groetjes, Mar

rietepietz zei

Ik kan me er álles bij voorstellen ,knap om zón rit in je uppie te maken want dat lijkt me reuze ongezellig !
Neem volgende keer J@n gewoon mee ,die kan ik overdag wel gezellig bezighouden terwijl jij in het zwembad zit ;-) mijn dochter woont in Zoetermeer en ik kon er dus regelmatig ( niet in de laatste plaats wegens het gezellige winkelcentrum) !

Marianne zei

Een vergissing is menselijk, kan me wel voorstellen dat je het even niet meer wist, het was tenslotte ook donker..

Gelukkig kwam alles nog goed..

Nog een fijne avond Joke.
Liefs Marianne

Boerin Zonder Naam, Blog zonder naam zei

Wat hebben de mensen het toch makkelijk tegenwoordig.... Borden langs de weg, wegenkaarten, Tomtom, GPS of eenvoudigweg een echtgenoot die de bestuurder/-ster met eenvoudige commando's door het verkeer heen loodst.
Barcelona..... Here they come!

Mariet zei

Heel even moest ik er toch wel om lachen hoor Joke
Maar niet lang hoor
Helemaal gied gekomen das toch het belangrijkst

Ze kunnen trots op je zijn hoor, ga maar gerust naar Barcelona

Grt en knuff Mariet.

Inge zei

Wat een mop....
Haha Je bent er in ieder geval gekomen. Het zou mijn ook hebben kunnen gebeuren....

groeten Inge

vlinder zei

hihi geweldig geschreven weer,dat wil ik eerst even kwijt(buiten de weg om)
Wát een stunt inderdaad,zoiets zou mij dus ook kunnen overkomen;)
Gelukkig kwam het tóch allemaal weer goed enne...barcelona gaat óók helemaal goed komen;)
Liefs van mij...;)