donderdag 20 oktober 2011

Reisje!!

Na een paar jaar verschillende steden in het land bezocht te hebben met onze twee dochters voor hun verjaardag werd het nu tijd voor wat anders. Na veel grote verhalen van hoe goedkoop alles toch was besloten we ons zelf eens flink te verwennen door een lang weekend Barcelona. Te meer omdat de oudste ook kunstgeschiedenis in haar pakket heeft gehad is er enorm veel te zien in Barcelona. Datums geprikt en op naar het reisbureau. De voorpret bij het folders kijken en het blije gevoel na boeking. De volgende avond belde het reisbureau dat de vliegmaatschappij op deze datum een toeslag vroeg van maar liefst € 300,-. Dat was mij toch wel een beetje te veel en spoorslags terug naar het reisbureau waar de reisadviseuze al voordat ik iets kon zeggen zei "daar gaat u natuurlijk niet mee akkoord ". Dat had ze goed begrepen en meteen kreeg ik mijn geld terug. Samen zijn we toen gaan zoeken en wat bleek, een week later konden we vliegen zonder toeslag en met een beter hotel, voor zelfs een ietsje minder eindbedrag. Wat aanvankelijk klonk als een deceptie is nu toch geworden tot een fijn akkoord. Ik verheug me enorm. Reisbureau Küpers toch nog bedankt.

11 opmerkingen:

J@n. zei

En zo is voorlopig nog alles gelukkig op z'n pootjes gekomen en nu maar alvast genieten.

joke zei

Zeker weten!
Groetjes.

Plato zei

Wat een goed resultaat. Driehonderd euro is toch een raar soort toeslag.Dat vliegtuig gaan leeg de lucht in, lijkt me.

Dat wordt een pracht weekeinde. Sagrada familia, het huis van Gaudi, Parc de Guell, de Ramblas... teveel om op te noemen.

Wij gaan volgend jaar voor een week of twee in combinatie met Menorca.

Marianne zei

Wat een heerlijk vooruitzicht en mooi meegenomen dat de prijs alsnog meeviel...

Nog een fijne avond Joke.
Liefs Marianne

Mariet zei

Helemaal goed gekomen dus.

Goed weekend
Grt en knuff Mariet.

Jeroen zei

Gelukkig is het dan toch nog goed gekomen. Hebben jullie iets leuks om naar uit te kijken.

vlinder zei

Jeetje zeg,dat was even schrikken inderdaad,maar gelukkig kunnen jullie je alsnog verheugen op een heerlijk weekeind;))
Gaaf zeg!! Barcelona moet prachtig zijn volgens m,n oudste dochter die er óók geweest is;)
Liefs van mij..;)

Billy zei

en nu nog een fijne reis...!

rietepietz zei

Wat een leuk vooruitzicht en fijn dat het tóch nog voor een redelijk bedrag gelukt is .De reisbranche is vaak een onbegrijpelijke warboel waar veel voordeel te halen is door nog eens rond te vragen zodra je weet wat je wilt !

Anoniem zei

Wat een belachelijk hoge toeslag! Gelukkig kreeg je je geld terug en ben je nu nog beter af. Dat wordt genieten Joke, en wat kun je straks allemaal niet voor die 300 euro doen!

Groetjes, Mar

Inge zei

Helemaal goed gekomen dus. En Barcelona is zoooo gaaf. Wij waren er van de zomer. 1 dagje maar maar we gaan vast nog een keer want het was een prachtige stad.
vel plezier.