zaterdag 3 november 2012

Stil???

Alle puppies van onze oudste dochter hebben ondertussen een fijn tehuis gekregen. Twee ervan zijn naar de Belgische Ardennen verhuist wat hele fijne wandelingen belooft. Voor een derde die bij haar stamboom de naam Daantje mee kreeg kwam een mvr kijken die een oud klasgenootje bleek te zijn van Kitty. En wat het ook speciaal maakte zij luistert naar de naam Daniélle. Van de week kwam ik even bij oudste binnen wippen en werd enthousiast begroet door mama teckel een tweedde langharige teckel en een jonge mechelse herder. Mijn dochter die de puppies toch wel een beetje miste zei. Ik wist niet dat het zo stil kon zijn in huis met maar drie honden. En dan te bedenken dat ik een echt poezen mens ben :-)) Groetjes.

11 opmerkingen:

J@n. zei

Zo, ben jij een echte poezenmens? ;-)

Inge zei

Agossie.... ja dat zal wel ff wennen zijn als die kleine puppys het huis hebben verlaten....

rietepietz zei

Daar kan ik me wel iets bij voorstellen ja! Vooral puppies.... één en al schattigheid , natúúrlijk mist ze dat !
En jij vast óók ;-)

joke zei

@ Jan, ja wist je dat niet dan?:-)
@ Inge, 't scheelt wel iets in drukte haha.
@ Rietz, inderdaad ik mis ze ook, zeker omdat ik wel de lusten maar niet de lasten had.

Leo zei

Ja, dat is altijd moeilijk. Je weet dat er momenten van afscheid zitten in die nestjes, maar als het dan echt....voelt het echt als afscheid. NU zijn honden natuurlijk meer als roedel ingesteld op elkaar, heel anders dan solitair levende katten. Die ons zien als personeel en uiterst hooghartig duidelijk maken wanneer ze bediend willen worden..

Billy zei

ik kan me best inbeelden dat het (iets) stiller in huis is, als er 4 puppies minder lawaai maken... ;-)
Maar met 3 honden toch een pak méér dan met 3 poezen...

Groetjes!

joke zei

@ Leo, zo verschillend en toch allebei zo'n geliefd huisdier. Niks voor mij zo,n nestje waar je afscheid van moet nemen.
@ Billy,inderdaad zelfs 1 hond geeft al meer volume als 3 poezen ;-)

platoonline zei

Met maar drie honden? Tjonge, voor mij zou dat veel zijn hoor. Mijn dochter heeft vijf katten en mijn overbuuvje van 89 heeft er zelfs 6.
Maar dat ruik je dan ook als je binnenkomt :-)

Zelf heb ik maar een kat. En die heeft ook nog eens maar één oog. Die kan hij dan in het zeil houden als ik er niet ben.

Boerin zonder naam zei

Tja...lege nest syndroom.....

Jeroen zei

Och, of je nu door de hond of door de kat gebeten wordt...... Fijne zondag gewenst samen!

Raaf alias Vlinder zei

Met máár 3 honden? hihi
Maar inderdaad,t,zal bést een stuk stiller zijn want die kleintjes zorgen toch voor een hoop leven in huis. Fijn dat ze alleen zo,n goed tehuis gevonden hebben en misschien blijft er over en weer nog een leuk contact over het wel en wee van de beessies?
Liefs van mij..;)