zondag 11 maart 2012

( Klein berichtje ) Te schoon??

Gelezen in de "Kijk ".

Vrouwen zouden , doordat er van ze verwacht word dat ze er altijd verzorgd en netjes uit moeten zien , veel vaker last hebben van astma en andere auto-immuumziektes dan jongens. Doordat ze niet vies mogen worden worden ze vaker en sneller ziek. Hallo mannen!! Moddergevechten zijn dus zo slecht nog niet.
Groetjes. 

17 opmerkingen:

J@n. zei

Geloof me schat, daar heb ik nou helemaal geen zin in!
Groeten. J@n.

joke zei

Dan zijn we het eens, mijn hobby is het ook niet. :-)

Billy zei

modderbaden helpen écht wel

(naar het schijnt)

;-)

joke zei

Het schijnt inderdaad wel ergens goed voor te zijn, maar ik bedank toch maar :-).

Jeroen zei

En na het modderworstelen dan natuurlijk niet onder de douche stappen he. Volgens de dames is zo'n moddermasker ook nog eens goed voor de huid. Nou Joke, ik ben benieuwd. Hou je me op de hoogte van je resultaten?

vlinder zei

Nu wil ik niet meteen met modder gaan gooien,maar mij lijkt het niks...alhoewel..voor een keertje lijkt het me wel lol;))
Ik modder maar gewoon verder alhoewel ik er soms "schóón genoeg"van heb hihihi;)
Liefs voor jou en J@n van mij...;)

rietepietz zei

Ik denk dat het niet eens om modderbaden gaat maar gewoon "straatvuil" .Kinderen spelen vrijwel niet meer op straat en moeders krijgen een hartverzakking als een kind met z'n vingertjes langs een auto ,een winkelraam en noem op wat je op straat zoal tegenkomt .Vroeger ging daarna ook rustig de duim in de mond ( is tegenwoordig een speen ) Maar het klopt , té schoon zijn zort ervoor dat je lichaam niet genoeg kan "oefenen " waarna je afweersysteem niet ,of slecht werkt ! maar eh...laat dat modderbad maar zitten hoor !

Inge zei

Ik moet er niet aan denken... behhhh
dan maar te schoon :-)

groeten Inge

joke zei

@ Jeroen,doe ik, maar het moet eerst wel wat warmer worden hé.

@ Vlinder, dat lijkt me ook het beste, gewoon aanmodderen :-).

@Rietepietz, ik ben het weer helemaal met je eens inclusief het modderbad.

@ Inge,ik ga het ook niet proberen hoor.

Anoniem zei

Hahahaaaa...misschien iets voor een volgende weblogmeeting? Ik sta wel aan de kant als scheidsrechter! Mogen jullie moddervechten. ;-)
Groetjes, Mar

joke zei

@ Mar, dat heb je mooi bedacht , ik meld me bij deze aan voor grensrechter mocht die ook nodig zijn :-).

Leo zei

Ooit, het was het begin van de jaren tachtig, had je in de vroegere 'It' in Amsterdam ooit moddergevechten. Tussen vrouwen, erg aantrekkelijk voor de meestal mannelijke toeschouwers. Het werd zelfs op de lokale tv uitgezonden. Maar daarna werd modder meer iets voor een bad, ontspanning, wellness....Of het echt goed is voor de gezondheid? Ik vraag het me echt af...

Platoonline zei

Gatverdamme, ik moet er niet aan denken. Je kan je beter nooit meer wassen, dan komt het vuil geleidelijk op je huid. Maar dit gaat veel te snel. :-)

Marianne zei

Ik zie het toch niet zo zitten zo'n modderbad, maar degene op het filmpje hebben er wel veel lol aan..

Nog een fijne avond Joke.

Liefs Marianne

Marianne zei

Hallo Joke

Dat heb ik ook altijd hoor met de poezen dat ik ze gauw teveel wil verwennen, het is ook moeilijk om die lieve koppies te weerstaan..

Ik wens je voor morgen een fijne vrijdag.

Liefs Marianne

Boerin Zonder Naam zei

Nou, wat moet ik dan een enorm imuun-systeem hebben... Vroeger mocht ik met mijn vader sloten mee uithalen (de bagger uit de sloten halen) Ik liep dan met een emmertje achter de tractor aan om de visjes en de kikkertjes uit de bagger te vissen. Ik zag er dan ook uit als een, tja... hoe zal ik het noemen, een moriaantje. (Ik geloof dat ik hiermee geen bevolkingsgroepen beledig) Tegenwoordig zit de jeugd blijkbaar liever voor de t.v. of achter de p.c. Maar ik mag nog graag aan de tijd terugdenken dat ik salamanders uit de modder aan het redden was...
Voor dat er naar gevraagd wordt: Nee, ik heb géén kikkers of padden gekust, mijn prins op een vrij normale manier tegengekomen!

Mariet zei

Ik neem liever een gewone douche dan een modderbad Joke *hihi*

Goed weekend
Grt en knuff Mariet.