dinsdag 20 september 2011

Nieuw nieuw nieuw.

Hardstikke leuk een nieuw blog zeker voor zo,n digibeet als ik. Maar ik ben Jan en ook Jeroen toch weer dankbaar voor hun support. Zonder hen zou ik al duurde het maanden toch zonder blijven zolang web-log niet op orde is. Waarschijnlijk blijf ik voortaan hier en hoop op zekere dag door te hebben hier ook plaatjes te kunnen plaatsen. Er zijn  ondertussen weken verstreken en er is ook het nodige gebeurd .Het laatste was een heel gezellig etentje bij de "Griek " bij enkele webloggers bekend n.a.v een meting alhier. Nu waren we met onze dochters met partners. Dit restaurant heeft een nieuwe eigenaar en is stukken beter geworden hoewel ik het eerst al niet slecht vond. De eigenaar heeft nog enige tijd bij ons verhaald over Griekenland omdat hij hoorde dat S en E  vaak op vakantie gaan in Griekenland.Het was al laat toen we daar weggingen hetgeen de eigenaar leuk vond omdat dat naar zijn mening aangaf dat we het naar onze zin hadden gehad en gezellig getafeld hadden hetgeen ook zo was. Op de terugweg kwamen we langs een bruin cafe waar we niet aan voorbij konden volgens de jongelui. Klokslag 12 uur zetten ze spontaan een lang zal hij leven op ( Jan was jarig ) en jullie begrijpen dat het toen nog véél later is geworden. Een paar uurtjes later zat het huis vol  visite wat voor mij aanlijding was om te denken volgend keer iets eerder naar huis of een andere dag uitzoeken. Maar het was het waard geweest en dat is toch wat telt.Groetjes.

8 opmerkingen:

J@n. zei

Ik kan alleen maar zeggen dat het keigezellig was en voor herhaling vatbaar, daar heb ik de kater wel voor over.;-))
Groeten. J@n.

vlinder zei

Allereerst..nogmaals gefeliciteerd met je mooie nieuwe weblog en dat je er maar veel plezier aan mag beleven;)
Wat ziet dát er gezellie uit zeg! En het werd dus een onvergetelijke mooie gezellige dag op J@n zijn verjaardag;))
Een dag met een gouden randje..heerlijk joh! genieten jullie nog maar even lekker na zou ik zeggen;)
Knuf van mij....;))

Boerin Zonder Naam, Blog zonder naam zei

Heel verstandig, zo'n nieuwe blog!
Dan kun je in ieder geval je "ei" kwijt!
Ik heb eigenlijk ook heel veel zin om naar blogspot te gaan. Met de zijkolommen kun je zoveel meer dan met punt.nl. Het is daar echter zoveel makkelijker om te beginnen met een blog, maar goed, ik hoop dat weblog nog terugkomt. Misschien houdt ik ze dan wel naast elkaar.....Als een soort tweespan!

Groetjes

rietepietz zei

Hallo Joke , welkom on-line op deze mooie nieuwe site !
Meteen een heel gezellig verslag van een leuke familiebijeenkomst ,ik hoor bijna het "lang zal hij leven" doorklinken !Veel succes op je nieuwe plekje en natuurlijk kun je met een beetje hulp al snel weer plaatjes zetten !

Jeroen zei

Och wat maakt het uit dat het een keertje wat later wordt? Zolang jullie maar genoten hebben. Als je later mooie herinneringen wilt hebben, zul je die nu moeten maken zeg ik altijd maar. Nou en of ik me die WM bij de Griek nog herinner! Leuk dat je nu hier kunt bloggen. Maar bij de Belg was één en ander mss wat makkelijker geweest. Werkt makkelijk en heeft veel extra mgelijkheden. Is bovendien helemaal gratis.

muziekfilmenzo zei

Eej Joke fijn je hier te zien, wat ziet dat er gezellig uit zeg op Janus zijn feestje!
Veel plezier hiero!!!

Billy zei

groot gelijk dat je ook verhuist bent hoor, Joke!
En eerlijk gezegd vind ik de keuze voor blogspot beter dan die van Jan en Jeroen die voor bloggen.be kozen. Het reageren zonder te zien wat er gelogd is, vind ik onhandig.

Fijn dat jullie zo'n lekker en gezellig etentje hadden, en ook de party-after zo meeviel!

Groetjes!

Plato zei

Wat gezellig daar bij jullie. De foto's getuigen ervan. Jan nog van harte met je verjaardag gewenst. Ik moet het in een eerder stadium hebben gemist.